marți, 5 iunie 2012

News: VW Golf 7 GTi Spionat pe Nurburgring

                 Noul Mk7 Volkswagen Golf GTI a fost spionat efectuand teste finale inainte de as face aparitia in showroom-uri la incepupui anului viitor. Se zvoneste ca noua masina va beneficia de un propulsor de 2L pe benzina ce produce 260bhp si va beneficia de noul diferential VAQ al grupului.
                Inginerii spun ca noul sistem VAQ, care este compus dintr-un ambreiaj electronic Haldex de tipul celor folosite in sistemele de tractiune integrala, ar putea efectua un tur de circuit mai rapid ca vechiul GTI chiar si fara plusul de putere.
                VW deja a anuntat ca lucreaza la o platforma mai usoara a Golf-ului 7 cu podea si acoperis din aluminiu. Se asteapta ca acestea sa isi faca aparitia in noul GTI.
                In plus, mult mai potentul Golf R va beneficia de un acoperis din fibra de carbon. Inginerii VW au reusit sa incorporeze insertii de otel in fibra de carbon pentru a putea fi sudate de lateralele de otel ale masinii.
                Desi masina este extensiv camuflata in aceste poze, se poate observa stalpul C foarte lat care este o caracteristica a Golf-ului, in schimb partea frontala este putin mai greu de descifrata cu faruri mai joasa ce stau sub o pereche de aripi inaltate.







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More