marți, 10 iulie 2012

News: Gymkhana 5 Take Over San Francisco

Daca esti un impatimit al domeniului auto sau chiar daca esti si doar un pasionat de masini atunci trebuie sa fi auzit de Ken Block si seria Gymkhana. Fiind la al 5-lea episod din serie, de aceasta data il regasim pe carismaticul pilot Ken Block pe strazile din San Francisco cu al sau Ford Fiesta de 600bhp preparat special pentru astfel de distractii poreclit si H.F.H.V. (Hybrid Function Hoon Vehicle).
In acest al 5-lea episod suntem din nou uimiti de pilotaj la viteze ridicate cu precizie printr-un oras care este celebru pentru monumentele sale. Portiuni mari din oras au fost inchise pentru filmari.
Vice presedintele de marketing al DC Shoes, Jeff Taylor a spus: “Pilotajul lui Ken este la un alt nivel in acest moment iar strazile din San Francisco ne-au oferit un mediu perfect pentru a arata acest lucru. Nu s-a mai facut pana acum asa ceva si oameni vor fi uimiti de produsul final".
Pe langa Ken Block isi mai fac aparitia Travis Pastrana si un localnic al orasului Jake Phelps redactor la revista Thrasher Magazine. Gimkhana 5 ne prezinta o serie de cascadorii spectaculoase cum ar fi un salt la viteza mare de pe Russian Hill si un drift la unghi mare in plina saritura.
            Un clip de 9 minute plin de actiune, vizionare placuta :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More