miercuri, 27 martie 2013

2014 Jaguar XKR-S GT Detalii

 Serie limitata de numai 30 de unitati
Jaguar isi intareste gama de masini performante anuntuntand aparitia modelul XKR-S GT la salonul auto de la New York.
Masina a fost proiectata de catre devizia ETO (Engineered to Order) a companiei. Modelul XKR-S GT are un exterior agresiv cu spliter fata si aerisiri din fibra de carbon. Pe langa acestea se enumera si capote ventilata, un diffuser din fibra de carbon impreuna cu un imens eleron spate. Alte modificari include jante de 20 inch dintr-un aliaj usor imbracate cu cauciucuri Pirelli Corsa 255/35 fata si 305/30 spate.
Designul sportiv se regaseste si in interior, fiind echipat cu scaune sport imbracate in piele si alcantara, cusaturi rosii pentru contrast, padelele de pe volan din aluminium si praguri personalizate.
Puterea este furnizata de un V8 supraalimentat de 5.0 litrii ce dezvolta 550 bhp si 680 Nm de cuplu. Acesta este conectat la o cutie de viteze automata in 6 rapoarte ce transmite puterea rotiilor spate printr-un diferential electronic. Toate acestea ii permit masinii o accelerare de la 0 la 100km/h in 3.9 secunde iar viteza maxima limitata la 300km/h.
Pentru o tinuta de drum optima masina are o suspensie mai sportiva cu un set nou de bucse si amortizoare active cu un sistem inspirit din competitii denumit “twin spring system”. Alte modificari includ un nou sistem de control al tractiunii, o caseta noua de directie si un set de discuri de frana carbon-ceramic ce masoara 398mm fata / 380mm spate.
Productia va fi limitata la doar 30 de unitati si vor fi vandute exclusive in culoarea Alb Polaris.




















0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More